More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Vama a murit după ce a căzut un plug peste el

  Un incident tragic a avut loc în comuna Vama, unde un bărbat de 54 de ani a fost găsit decedat într-o anexă a locuinței sale. La data de 15 iunie 2024, la ora 19.17, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost alertată prin 112 cu privire la descoperirea trupului neînsuflețit.

  Echipajul de poliție ajuns la fața locului a constatat că Ionel I. a fost găsit decedat, având un plug de fier căzut peste piept. Fratele său, Mihai I., a fost cel care a descoperit tragedia și a încercat să salveze victima, mutând plugul de pe corpul acesteia înainte de sosirea echipajului de poliție.

  Din declarațiile celor prezenți la fața locului a reieșit faptul că, la data de 13 iunie 2024, Ionel I. a participat la o slujbă de pomenire a morților la cimitirul din sat, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Ulterior, acesta s-a deplasat la un bar din localitate, în apropiere de locuința sa, unde a continuat să consume alcool. În jurul orei 12.00-12.30, un vecin l-a văzut îndreptându-se spre casă.

  Fratele său, Mihai I., care locuiește în aceeași curte, a relatat că, la data de 13 iunie 2024, la ora 16.00, când a revenit de la serviciu, a observat că ușa casei fratelui său era închisă, dar nu era încuiată, fără a-l găsi acasă. A doua zi, pe 14 iunie, Mihai I. l-a căutat din nou pe fratele său, fără succes. Pe 15 iunie, după ce a discutat cu prietenii la un bar despre dispariția fratelui său, aceștia au hotărât să-l caute împreună. Mihai I. a ajuns primul la domiciliu și a descoperit trupul neînsuflețit al fratelui său în anexă, sub plugul de fier.

  La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul lui Ionel I. între saci cu pământ și unelte agricole. Nu au fost găsite urme de răvășire sau semne de altercație, indicând că, cel mai probabil, victima a încercat să manevreze plugul pe fondul consumului excesiv de alcool, ceea ce a dus la accidentul fatal.

  S-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. În urma incidentului, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles