More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Un tânăr grăbit s-a răsturnat cu mașina în râul Bistrița, pe raza comunei Crucea

  Poliția municipiului Vatra Dornei a intervenit ieri dimineață, în jurul orei 09.45, în urma unui apel la numărul de urgență 112, care a raportat un accident rutier pe DN 17B, în comuna Crucea. Incidentul s-a soldat cu rănirea unei persoane și răsturnarea unei mașini în albia râului Bistrița.

  Investigațiile preliminare ale poliției au relevat că Constantin L., în vârstă de 26 de ani, din comuna Panaci, conducea un autoturism Skoda Fabia pe direcția Vatra Dornei – Broșteni. Ajuns într-o curbă periculoasă la dreapta, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul vehiculului. Mașina a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile, căzând în albia râului Bistrița de la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.

  În urma accidentului, Constantin L. a suferit răni ușoare. Echipajul SMURD sosit la fața locului l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism al coloanei lombare și al gambei drepte.

  Șoferul a fost testat cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind negativ. Totodată, i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, în conformitate cu procedurile standard.

  Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. Ancheta va continua pentru a clarifica toate circumstanțele accidentului și pentru a stabili eventuale responsabilități suplimentare.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles