More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat și-a găsit mașina distrusă pe un câmp după ce un vecin i-a furat vehiculul

  La 28.06.2020, ora 21.19, Secție de Poliție Rurală 13 Bălcăuţi a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, de 59 ani, din comuna Grămeşti, despre faptul că, în ziua de 28.06.2020, în jurul orelor 14:00, a găsit autoturismul său marca VW Golf, pe un teren viran pe raza localităţii Badragi, având unele avarii în partea din faţă.

  S-a stabilit că în ziua de 27.06.2020, în jurul orelor 19:00, reclamantul a fost solicitat de către vecinul său, un bărbat, de 42 ani, din comuna Zamostea, pentru a-l transporta cu autoturismul până la un magazin din Zamostea, pentru a face nişte cumpărături.

  Apelantul Artene Viorel a parcat autoturismul în proximitatea magazinului, lăsând cheile în contact.

  Ulterior, în jurul orelor 22:00, acesta a constatat că autoturismul nu se mai afla în locul respectiv, iar vecinul său plecase.

  În ziua următoare, respectiv în data de 28.06.2020, bărbatul de 59 de ani a fost anunţat de o vecină, că pe un teren viran se află autoturismul său, aceasta precizând faptul că a văzut cum acel autoturism a fost condus de vecinul reclamatului, pe câmp, după care a fost abandonat.

  Persoana vătămată şi-a găsit autoturismul avariat, respectiv aripă stânga faţă înfundată, bară faţă dislocată uşor, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie.

  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosinţă” și „distrugere”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles