More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Senatorul George Mîndruță: „Prioritatea ar trebui să fie asigurarea serviciilor medicale pentru asigurați, nu doar majorarea salariilor în CNAS”

  Senatorul PSD de Suceava George Mîndruță a transmis că prioritatea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar trebui să fie asigurarea serviciilor medicale pentru asigurați, nu doar majorarea salariilor.

  „Referitor la creșterea salariilor la CNAS și problemele de finanțare ale sistemului de sănătate, Guvernul și PSD au luat măsurile necesare pentru funcționarea acestuia. Este rândul președintelui liberal al CNAS să propună și planul de eficientizare a sistemului, cerut de premier, nu doar să solicite fonduri pentru salarii. Deși Andrei Baciu susține că cele 1,7 miliarde primite nu sunt suficiente, este ciudat să afirme că majorările salariilor nu vor afecta bugetul de stat. Prioritatea ar trebui să fie asigurarea serviciilor medicale pentru asigurați, nu doar majorarea salariilor în CNAS”, a transmis senatorul George Mîndruță.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles