More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul George Șoldan: „Săptămâna viitoare se va semna acordul de mediu pentru A7, pe tronsonul Pașcani – Suceava”

  Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că săptămâna viitoare va fi semnat acordul de mediu pentru autostrada A7, pe tronsonul Pașcani – Suceava.

  „Am avut astăzi o discuție pe această temă cu președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu Alexandru Păștinaru , cel care va semna acest acord săptămâna viitoare. Zilele trecute am avut o întâlnire cu domnul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care mi-a transmis că, după semnarea acestui acord de mediu, va face tot posibilul ca până la finele acestui an să fie scoase la licitație lucrările pentru construcția tronsonului Pașcani – Suceava. Autostrada A7 prinde contur de la o săptămâna la alta și se aproprie tot mai mult de Suceava. Pe celelalte loturi se lucrează deja și sperăm ca, cel puțin din a doua jumătate a anului viitor, să se poată circula deja pe primii kilometri din A7. Nu greșesc când spun că este pentru prima oară când se vede o viziune de ansamblu la Ministerul Transporturilor, când se fac asemenea investiții în infrastructura mare, în autostrăzi, și când avem un ritm susținut al lucrărilor. Și asta pentru că PSD a găsit Formula Perfectă: Constructor român – Fonduri Europene – Ministru PSD al Transporturilor! În prezent sunt în lucru 750 de kilometri de autostradă și drum expres, cifre care vorbesc de la sine despre reușita formulei mai sus amintite. Autostrada A7, inclusiv tronsoanele Pașcani – Suceava, Suceava – Siret, va fi dusă la bun sfârșit de Guvernul Ciolacu și de ministrul Sorin Grindeanu”, a declarat deputatul George Șoldan.

  Despre proiect:

  Proiectul autostrăzii Pașcani – Suceava va avea o lungime totală de aproximativ 62 de kilometri.

  Viteza proiectată va fi de 120 km/h.

  Traseul va traversa teritoriul județului Iași pe o lungime de 12,3 de kilometri, județul Botoșani, pe o lungime de 6,5 de kilometri, și județul Suceava pe o lungime de 43,2 de kilometri. (Dolhasca – Liteni – Fântânele – Udești – Verești – Salcea – Dumbrăveni – Suceava)

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles