More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Parcarea de la Primăria Suceava va deveni cu plată: „Am transmis colegilor mei să facă în așa fel încât contribuabilul să nu fie nevoit să petreacă mai mult de 30 de minute în instituție”

  Parcările aferente clădirii Primăriei Municipiului Suceava, de pe Bulevardul 1Mai nr.5A. și de pe strada Alexandru cel Bun până la intrarea în curtea instituției, ce însumează 44 de locuri de parcare, devin cu plată.

  „În ședința de mâine a Consiliului Local vom supune spre aprobare Proiectul de Hotărâre, ce prevede ca: parcarea aferentă clădirii Primăriei Municipiului Suceava cuprinsă între Bulevardul 1 Mai nr. 5A, strada Universității cu intrare din strada Alexandru cel Bun să devină cu plată. Primele 30 de minute sunt gratuite. Precizez că am transmis colegilor mei să facă în așa fel încât contribuabilul să nu fie nevoit să petreacă mai mult de 30 de minute în instituție. Bineînțeles că pot exista și excepții. Parcările aferente clădirii Primăriei Municipiului Suceava de pe strada Alexandru cel Bun din intersecția cu strada Universității și până la intrarea în curtea instituției să devină cu plată. Plata se va face exclusiv prin intermediul aplicației SuceavaParking sau SMS, iar pentru parcările enumerate mai sus nu se emite niciun tip de abonament”, a explicat Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles