More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O societate din Slatina a scăpat prin urechile acului de confiscarea unui camion folosit la transportul ilegal de cherestea

  La data de 14 iunie 2023, la ora 14.23, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Vadu Moldovei a oprit pentru control camionul condus de Maricel T., din comuna Slatina, vehicul deținut de SC Păulin Forest SRL, societate ce are ca  obiect de activitare exploatare forestieră și prelucrarea primară a lemnului.

  Șoferul a deschis prelata remorcii, ocazie cu care a fost găsită o încărcătură de cherestea pentru care acesta nu a putut să prezinte niciun document specific de transport.

  În urma verificărilor făcute în Sumal 2.0 a reieșit că pentru transportul de cherestea nu a fost emis aviz.

  Camionul a fost dus la Ocolul Silvic Fălticeni, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9,7181 mc cherestea tivită molid.

  Societatea SC Păulin SRL Slatina a fost amendată cu 6.000 de lei, iar cheresteaua în valoare de aproximativ 9.000 de lei a fost confiscată și predată în custodia OS Fălticeni.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles