More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Niciun elev sucevean nu a avut temperatura peste maximul admis. Niciun candidat nu a fost eliminat

  Astăzi, 15 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă a Evaluării Naționale pentru 6.871 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Suceava.

  La proba scrisă de Limbă și literatură română au fost prezenți 6.406 candidați, iar 465 nu s-au prezentat la examen. Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis. Niciun candidat nu a fost eliminat.  

  Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

  Următoarea probă va avea loc miercuri, 17 iunie, la disciplina matematică.

  Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

  Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles