More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mărturia celui mai bun falsificator de bancnote de plastic din lume: „Mi-a luat un an de zile să pot falsifica o bancnotă” (NAȚIONAL)

  „Mi-a luat un an de zile să pot falsifica o bancnotă. Am învăţat din greşeli şi m-am perfecţionat singur, de-a lungul timpului”.

  Așa sună mărturia individului considerat de procurorii de la Crimă Organizată drept cel mai bun falsificator din istoria României.

  Reţinut miercuri seară de anchetatori, bărbatul va merge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

  Audierile s-au întins până târziu în noapte, iar bărbatul de 52 de ani nu doar că și-a recunoscut faptele, dar a făcut și câteva mărturisiti procurorilor.

  Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a durat un an până a scos primele bancnote și că în fiecare an a învățat din greșeli, el ajungând să se perfecționeze în timp. Individul a spus că a învățat singur cum să falsifice bancnotele.

  Procurorii DIICOT au considerat că acesta este cel mai bun falsificator din istoria României, dar și cel mai bun falsificator din lume de bancnote de plastic.

  Potrivit unor date din anchetă, la percheziții, în casa individului s-au mai găsit aproximativ 200.000 de lei, bani reali, pe care individul a reușit să-i obțină după ce a schimbat fiecare bancnotă în parte, cumpărând mărfuri ieftine cât să i se dea rest.

  Bărbatul este reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii au mai dispus controlul judiciar pentru încă două persoane.

  Sursa: Stirile PROTV

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles