More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Magazinul EXPERTOPTIC din Suceava, recent renovat, vă așteaptă cu oferte la ochelari de vedere

  Când suntem tineri ne simțim invincibili, credem că vom cuceri lumea și lăsăm pe loc secund grija constantă pentru sănătate. Când a fost ultima dată când v-ați verificat vederea? Iată întrebarea simplă care ar putea să vă aducă aminte de faptul că este necesar un consult.

  Magazinul de optică medicală din Suceava EXPERTOPTIC vă așteaptă în aceeași locație, dar recent renovată, cu oferte la gama de ochelari de vedere și nu numai. Pentru necunoscători, EXPERTOPTIC face parte din rețeaua de magazine de optică medicală. Sunt 6 locații în total, în 5 orașe, dintre acestea două sunt Botoșani. În Suceava veți găsi EXPERTOPTIC în Iulius Mall – Calea Unirii, Nr 22, la parter, aleea principală.

  Când ar fi bine să vă programați la un consult

  Nu există o limită anume, așadar oricând. Mai ales când deja se simt simptome ale problemelor oculare. Ar putea fi de vină oboseala? Sau expunerea prelungită la ecrane? Veți ști cu certitudine care este cauza durerii oculare, a lacrimatului în exces sau a vederii încețoșate după un consult. Puteți opta să aveți parte de consult chiar în incinta magazinului EXPERTOPTIC.

  Este de preferat să vă programați în prealabil, fie telefonic, fie online. Doritorii vor găsi în pagina oficială, expertoptic.ro, lista magazinelor de optică, informații detaliate, dar și  formularul de programare. Simplu și rapid, vor putea realiza programarea dorită în una din locații. Durează efectiv câteva minute și veți ști cu siguranță dacă este necesar să purtați ochelari de vedere. Desigur, din același loc vă veți putea alege și ochelarii.

  Ochelari de vedere și lentile de contact, în stoc disponibili

  De la EXPERTOPTIC vă puteți alege ochelarii de vedere pe care îi veți considera potriviți. Există un cumul de factori aici care vor contribui la alegerea finală. Cu siguranță veți dori ramele care să se încadreze într-un buget anume, care ca formă și culoare să fie în armonie cu trăsăturile chipului. Consilierii din magazinul EXPERTOPTIC din Suceava sau oricare altă locație vă ajută să descoperiți mai întâi de toate cu ce vă stă bine – în funcție de trăsături, culoarea tenului, a părului, ochilor de asemenea.

  Puteți alege dintre ramele de ochelari de la mari branduri. Ana Hickmann, Armani, Furla, Guess Morel sau Nordik sunt câteva dintre acestea. De asemenea, în locație veți găsi și lentilele de la producători precum Interoptik sau Rodenstock. După alegerea pe care o veți face, ținând cont de prescripția dioptriilor de asemenea, puteți comanda perechea de ochelari ce întrunește preferințele și nevoile dumneavoastră.

  Uneori, ochelarii clasici pot fi înlocuiți cu lentilele de contact

  O soluție modernă pentru purtătorii de ochelari este reprezentată de lentilele de contact. Acestea pot fi mai confortabil de purtat, mai sigure și mai practice în mod special când practicați un sport sau în unele activități în care accesoriile precum ramele ar putea incomoda.

  De la EXPERTOPTIC veți putea alege lentilele de contact de la Bausch&Lomb sau Cooper Vision. Tot aici sunt disponibile și accesorii diverse sau soluții de întreținere.

  Așadar, fie că veți căuta online, rapid, ochelari vedere Radauti, Botoșani sau Suceava, cu siguranță veți găsi ca recomandare una din locațiile EXPERTOPTIC. Merită să vizitați aceste magazine și să vă convingeți singuri de ofertele existente. În Suceava, magazinul a fost recent renovat. Locația este una primitoare și accesibilă, în sensul în care programul este unul aferent centrului comercial. Aveți suficient timp la dispoziție în orice zi a săptămânii să vă programați pentru un consult. Va fi relevant pentru sănătatea ochilor dumneavoastră! Detalii veți găsi și în pagina oficială.

  Contact:

  Suceava: 0740 952 952

  Botoșani 1: 0744 754 754

  Botoșani 2: 0755 538 538

  Rădăuți: 0747 750 750

  Fălticeni: 0751 341 341

  Roman: 0755 589 589

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles