FOTO GSP
Ritmic Suceava

Helmut Duckadam (61 de ani) și-a dat acceptul ca Liceul Sportiv din Clinceni să-i poarte numele. Primarul localității de lângă București dă detalii despre decizia luată.

Fostul portar de legendă al Stelei nu duce lipsă de oferte după ce a plecat de la FCSB din funcția de președinte onorific. „Eroul de la Sevilla” a părăsit vicecampioana României după 10 ani, iar acum a primit o propunere de la Clinceni. Nu pentru clubul de fotbal, ci de la primarul Adrian Budeanu.

Edilul micuței localități de lângă București își dorește ca Liceul Sportiv din Clinceni să poarte, din toamnă, numele Helmut Duckadam. Iar feedback-ul din partea fostului portar a fost unul bun, urmând să se organizeze un eveniment în care să se comunice oficial decizia.

„Am avut o discuție preliminară cu domnul Duckadam în acest sens și am acceptul dânsului. Vom avea un Consiliu de Administrație la nivel de școală, după care vom da o decizie oficială. Ne-am gândit că avem nevoie de imagine și la un nume de mare rezonanță în fotbalul românesc. Iar Duckadam este. Am stabilit o întâlnire cu dânsul și am primit acceptul dânsului”, a zis primarul Clinceniului, Adrian Budeanu.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here