More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Legendarul portar Helmut Duckadam și-a dat acceptul ca un liceu să îi poarte numele (SPORT)

  Helmut Duckadam (61 de ani) și-a dat acceptul ca Liceul Sportiv din Clinceni să-i poarte numele. Primarul localității de lângă București dă detalii despre decizia luată.

  Fostul portar de legendă al Stelei nu duce lipsă de oferte după ce a plecat de la FCSB din funcția de președinte onorific. „Eroul de la Sevilla” a părăsit vicecampioana României după 10 ani, iar acum a primit o propunere de la Clinceni. Nu pentru clubul de fotbal, ci de la primarul Adrian Budeanu.

  Edilul micuței localități de lângă București își dorește ca Liceul Sportiv din Clinceni să poarte, din toamnă, numele Helmut Duckadam. Iar feedback-ul din partea fostului portar a fost unul bun, urmând să se organizeze un eveniment în care să se comunice oficial decizia.

  „Am avut o discuție preliminară cu domnul Duckadam în acest sens și am acceptul dânsului. Vom avea un Consiliu de Administrație la nivel de școală, după care vom da o decizie oficială. Ne-am gândit că avem nevoie de imagine și la un nume de mare rezonanță în fotbalul românesc. Iar Duckadam este. Am stabilit o întâlnire cu dânsul și am primit acceptul dânsului”, a zis primarul Clinceniului, Adrian Budeanu.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles