More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gheorghe Flutur, despre situația din Vama Siret: „Nu sunt de acord cu acest ping pong al răspunderii”

  Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a anunțat că mâine va avea o întâlnire cu Ruslan Zaparaniuk, guvernatorul regiunii Cernăuți, pentru a lămuri situația din Vama Siret.

  „Am solicitat guvernatorului de la Cernăuți o întâlnire de urgență mâine la ora 12 pentru a clarifica și găsi soluții cu privire la traficul foarte aglomerat din Vama Siret. Au apărut în spațiul public o serie de aspecte legate de motivele aglomerării excesive și doresc sa le lămurim la fața locului, cu domnul guvernator Zaparaniuk, mai ales că în ultima perioadă coada de tiruri în județul Suceava a ajuns la 20 km zilnic și creează un mare disconfort celor din județul Suceava, dar și celor aflați în trafic. Dacă în urma discuțiilor ajungem la concluzia că partea română trebuie să facă mai mult, mă voi adresa Ministerului Finanțelor de la București, Direcției Generale a Vămilor și Ministerului Transporturilor pentru a lua măsuri suplimentare. La întâlnire l-am invitat și pe domnul prefect, pe reprezentantul vămii și pe reprezentantul direcției sanitar veterinare. Nu sunt de acord cu acest ping pong al răspunderii și de aceea, după ce au fost mai multe contacte telefonice cu cei de la Cernăuți, am solicitat o întâlnire față în față, la PTF Siret”, a declarat Gheorghe Flutur.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles