More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gheorghe Flutur a anunțat că Centrul Muzeal Cazinoul Băilor din Vatra Dornei va fi inaugurat de Ziua Bucovinei

  Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a anunțat că Centrul Muzeal Cazinoul Băilor din Vatra Dornei va fi inaugurat de Ziua Bucovinei.
  „În prima ședință a Consiliului Județean Suceava voi veni cu un Proiect de Hotărâre prin care propunem organizarea unor evenimente dedicate Zilei Bucovinei, la 105 ani de la Unirea Bucovinei cu Țara. Astfel, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, pe 28 Noiembrie, când va fi inaugurat Centrul Muzeal Cazinoul Băilor la Vatra Dornei ne propunem să organizăm acolo o ședință omagială a deliberativului județean ocazie cu care să evocăm unirea Bucovinei și să prezentăm ample programe cultural-artistice. De asemenea, în această perioadă va avea loc, în municipiul Vatra-Dornei, un important târg de promovare organizat de Organizația de Management al Destinației Bucovina (OMD Bucovina)”, a declarat Gheorghe Flutur.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles