More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Senatorul Ioan Stan: „Să vezi că un om politic cu experienţă indiscutabilă că acceptă laudele colegilor şi  consideră că datorită lui s-a semnat contractul pentru autostrada A8, în condiţiile în care el n-a fost în stare să termine de reparat drumurile judeţene din Suceava în 3 mandate de când te află în fruntea judeţului, e cel puţin comic”

  Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a transmis un comunicat de presă prin care a lansat un nou atac la adresa lui Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, arătând că mai bine s-ar ocupa de drumurile județene în dauna autostrăzilor.

  „Din păcate pentru  suceveni, demagogia şi ipocrizia au apărut din nou, la braţ, în spaţiul public. Să vezi că un om politic cu experienţă indiscutabilă că acceptă laudele colegilor şi  consideră că datorită lui s-a semnat contractul pentru autostrada A8, care leagă Târgu Neamţ de Târgu Mureş, în condiţiile în care el n-a fost în stare să termine de reparat drumurile judeţene din Suceava în 3 mandate de când te află în fruntea judeţului, e cel puţin comic. Asta ca să nu folosim alte epitete. După cum ştim, de autostrăzi şi drumuri naţionale se ocupă Ministerul Transporturilor, iar actualul ministru îşi face treaba cu prisosinţă. La fel de în neregulă este să-l vezi că se laudă cu asfaltul care se toarnă pe drumurile naţionale, comunale, sau cu extinderea reţelei de gaze/apă în comunele judeţului, sau când se construiesc şcoli, cămine culturale comunale, dispensare locale, etc.. Asta pentru că respectivele investiţii nu ţin de fişa postului său. Domnia sa trebuie să se ocupe de tot ce ţine de infrastructura judeţeană. Atât! Iar faptul că semnătura sa se află pe unele dintre proiectele primarilor, ale instituţiilor guvernamentale, ale autorităţilor locale sau a unor investitori privaţi asta nu-l face „autorul” acelor proiecte. Cel mai adesea este vorba despre o semnătură strict administrativă, pe care, de cele mai multe ori, este obligat prin lege să o dea. La fel, atunci când o firma privată de anvergură (cum e Wizz Air) se hotărăşte să investească în judeţul nostru, o face de cele mai multe ori prin prisma propriilor analize strategice. Nu datorită „personalităţilor” politice din zonă. Faptul că firma respectivă interacţionează cu instituţiile statului şi că respectivele instituţii oferă suport legal, poate chiar unele avantaje economice clar legiferate, ţine de normalitate. Încheiem acest comunicat amintind că parlamentarii PSD de Suceava au contribuit şi vor contribui în continuare la dezvoltarea judeţului. O vor face în cadru legal, acţionând ferm şi eficient la nivel naţional, cerându-le miniştrilor explicaţii, fonduri, soluţii pentru Suceava. Iar fondurile aduse de-a lungul timpului în judeţ, demonstrează că mereu ne-am făcut treaba. Dar am făcut-o pentru oameni, fără a minimaliza vreodată eforturile autorităţilor locale în ceea ce priveşte dezvoltarea unităţilor administrative pe care le conduc”, a precizat senatorul Ioan Stan.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles