More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Viceprimarul Lucian Harșovschi: „Municipalitatea sprijină toate ramurile sportive și așa a fost întotdeauna”

  Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, a anunțat că a avut o întâlnire cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pe copii, anunțându-i că Primăria va pune la dispoziția lor stadionul atunci când vor avea competiții sau alte evenimente la care vor lua parte.

  „Municipalitatea sprijină toate ramurile sportive și așa a fost întotdeauna. Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pentru copii, pentru a vedea de ce au nevoie, cum putem ajuta, dar și cum putem colabora pentru ca cei mici să practice sportul pe care și-l doresc. Soluțiile trebuie să vină de la ei, întrucât ei știu cel mai bine de ce au nevoie, eu voi sprijini și voi fi alături de orice idee prin care copiii sunt încurajați să facă mișcare. Tot ei trebuie să pună bazele, cu sprijinul primăriei, unei echipe de fotbal pentru care orașul să vibreze atunci când vor avea meciuri acasă, în Campionat și nu numai. Pentru început, primăria le va pune la dispoziție stadionul atunci când vor avea competiții sau alte evenimente la care vor lua parte. Construim de jos, punem astăzi bazele campionilor de mâine!”, a transmis Lucian Harșovschi.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles