More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Vasile Iliuț a premiat o bătrână din Vicovu de Sus care a împlinit vârsta de 100 de ani: „De-a lungul anilor, a fost un stâlp de sprijin pentru cei dragi și chiar dacă timpul a trecut”

  Vasile Iliuț, primarul orașului Vicovu de Sus, a demonstrat încă o dată că pune oamenii mai presus de orice iar cetățenii orașului pe care îl păstorește, se bucură de tot respectul și prețuirea edilului.

  Verona Cîrstean, cetățean al orașului Vicovu de Sus, a fost sărbătorită marți, 2 iulie, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Momentul a fost marcat în familie, dar doamna a fost felicitată şi de către reprezentanţii administraţiei publice locale, prin primarul Vasile Iliuț, care i-a oferit, cu acest prilej, o diplomă şi un premiu.

  Membră de bază a comunității vicovene, Verona Cîrstean l-a avut alături pe fiul ei, în vârstă de 74 de ani, dar și membri din familia extinsă, care au dorit să-i transmită toate gândurile lor bune. În semn de apreciere şi respect, edilul Vasile Iliuț a ținut să o felicite personal și să-i înmâneze un frumos buchet de flori.

  „Am fost onorat să-i înmânez în numele administrației publice locale o diplomă și un buchet de flori. Dumnezeu să-i dea sănătate și putere în continuare! A trecut prin necazuri, și-a pierdut doi fii, dar a rămas un om integru, respectat în comunitate, și un exemplu pentru cei tineri. De-a lungul anilor, a fost un stâlp de sprijin pentru cei dragi și chiar dacă timpul a trecut, amintirile și valorile pe care le-a transmis, rămân vii în în inimile celor care i-au fost alături. Îi doresc stimatei doamne să fie înconjurată, în zilele ce vor urma, de dragostea și aprecierea celor apropiați. La mulți ani binecuvântați”, a transmis Vasile Iliuț primarul orașului Vicovu de Sus.

  Un vechi proverb românesc spune că „cine nu are bătrâni, să își cumpere”, pentru că din experiența lor de viață avem mereu ceva de învățat, iar administrația locală a orașului Vicovu de Sus se implică, prin tot felul de acțiuni, pentru a conștientiza tinerii de importanța respectului față de vârstnici, edilul Vasile Iliuț fiind cel mai elocvent exemplu despre ceea ce înseamnă bunul simț, recunoștința și prețuirea pentru bunicii Vicovului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles