More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Stațiunea balneară Dorna Candrenilor își deschide oficial porțile publicului larg: „Vă pregătim surprize speciale, inclusiv evenimente și oferte promoționale exclusiv pentru cei care ne vor vizita în prima săptămână”

  Primăria comunei Dorna Candrenilor a anunțat că stațiunea balneară din localitate își deschide oficial porțile publicului larg.

  „Așteptarea a luat sfârșit! Suntem încântați să vă anunțăm că, începând cu data de 5 iulie, vom deschide oficial publicului larg Stațiunea balneară Dorna Candrenilor. Vă invităm să descoperiți un loc unde relaxarea și sănătatea se îmbină perfect, oferindu-vă o oază de liniște și revitalizare. Stațiunea balneară Dorna Candrenilor este pregătită să vă întâmpine cu o gamă variată de servicii și facilități de top, menite să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. În plus, pe 5 iulie, cu ocazia deschiderii oficiale, vă pregătim surprize speciale, inclusiv evenimente și oferte promoționale exclusiv pentru cei care ne vor vizita în prima săptămână. Nu ratați ocazia de a fi printre primii care experimentează tot ceea ce Stațiunea balneară Dorna Candrenilor are de oferit. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat, într-un cadru natural deosebit, unde fiecare zi este o ocazie de a redescoperi starea de bine. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentații Stațiunii balneare Dorna Candrenilor.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles