More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Un polițist i-a recuperat unui sucevean o borsetă în care avea peste 4.000 de euro. Borseta a fost uitată de bărbat în trenul București – Suceava

  După ani de muncă în străinătate, departe de familie și casă, un sucevean s-a hotărât că e vremea să investească în sănătatea lui, mai exact refacerea danturii.

  Zis și făcut, „înarmat” cu un geamantan de bagaje pentru cei dragi, cu griji, oboseală și dor de plaiurile natale s-a pornit la drum din străinătate, mai întâi cu avionul până la București apoi cu trenul până acasă în județul Suceava.

  În timp ce călătorea cu trenul InterRegio 1751 București Nord – Suceava, acesta și-a schimbat locul în tren prin mai multe vagoane, fie din cauze personale, fie că priza vagonului nu funcționa, uitând în urmă un „mic” detaliu, acel mic detaliu care face diferența între a avea o dantură nouă sau deloc.

  4.160 de euro, uitați alături de carduri și alte bunuri personale aflate într-o borsetă de mână în locul in care acesta a stat prima data, într-un compartiment gol-goluț.

  După plecarea din stația CF. Bacău, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Iași, Biroul de siguranță publică și protecția călătorilor în timp ce patrulau în trenul de călători au observat borseta acestuia care era așezată la vedere, fără a fi nimeni în compartiment.

  În urmă activităților specifice desfășurate, la trei vagoane distanță către urma trenului a fost identificat și posesorul de drept al sumei de bani și a borsetei, un bărbat de 61 de ani din județul Suceava.

  În două secunde, acesta a început să tremure și să transpire, realizând că pentru o clipă de neatenție putea rămâne fără agoniseala muncii sale.

  Poliția Transporturi recomandă tuturor călătorilor să aibă sub supraveghere bunurile personale, să nu se împrietenească în tren cu persoane necunoscute, să nu consume alcool.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles