More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Primarul Romică Floriștean a implementat zeci de proiecte pentru ca locuitorii comunei Valea Moldovei să aibă cele mai bune condiții de trai

  Romică Floriștean, primarul comunei Valea Moldovei, a demonstrat că se pot face multe lucruri bune pentru oameni, chiar dacă bugetul nu este unul generos. Este nevoie doar de voință, de mult spirit gospodăresc și de viziune de dezvoltare. Edilul de la Valea Moldovei a cheltuit banul public cu responsabilitate și chibzuință și a reușit să balasteze toate drumurile agricole și să asfalteze șase tronsoane de drumuri comunale.

  Tot cu bani de la bugetul local, au fost renovate toaletele de la Școala din Valea Moldovei, parcarea de la unitatea de învățământ cât și remisa de pompieri. Atent la nevoile oamenilor pe care îi administrează, edilul a reușit din fonduri proprii să extindă și rețeaua de canalizare iar acum pregătește acele zone, pentru asfaltare.

  Cu fonduri proprii, administrația locală a construit în Valea Moldovei, un prăznicar, clădire foarte necesară pentru comunitatea ortodoxă, care va fi inaugurată în curând.

  În mai puțin de patru ani, la Valea Moldovei s-au implementat proiecte din fonduri proprii, în valoare de aproape un milion de euro, și acesta este pe deplin meritul unui primar gospodar, Romică Floriștean.

  În perioada următoare, în comuna Valea Moldovei se va moderniza rețeaua de iluminat public, urmând să fie montate peste 500 de lămpi inteligente cu sistem de telegestiune, iar prin Programul Anghel Saligny, se vor asfalta 3,8 kilometri de drum și se va extinde rețeaua de apă și canalizare. Mai exact, comuna Valea Moldovei, condusă de primarul Romică Floriștean, va beneficia de peste 6 milioane de lei, bani obținuți prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru modernizarea unor tronsoane de drum. La aceste fonduri, se adaugă și suma de peste 16 milioane de lei, pentru extinderea sistemului de canalizare și a sistemului de alimentare cu apă. Administrația locală condusă de primarul Romică Floriștean va construi și un dispensar cu fonduri obținute prin Compania Națională de Investiții. Noul dispensar va fi în satul Mironu. Acest proiect își va pune puternic amprenta asupra calității vieții locuitorilor. Proiectul, în valoare de aproximativ un milion de euro, va avea cabinet pentru medicul de familie, cabinet de pediatrie, de cardiologie, medicină internă, cabinet stomatologic și farmacie. Medicul de familie din această comună are printre cei mai mulți pacienți înscriși pe liste, iar noul Centru Medical va reprezenta pentru aceștia condiții moderne pentru derularea unui act medical de calitate. Pacienții vor beneficia de spații generoase de așteptare, cu toalete și zonă pentru aparținători, administrația locală condusă de edilul Romică Floriștean dovedind încă o dată că se implică pentru ca cetățenii comunei să beneficieze de cele mai bune condiții.

  Romică Floriștean este omul care sfințește locul în comuna Valea Moldovei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles