More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Infrastructură sportivă la cele mai înalte standarde asigurată de primarul Ezekiel Belțic de la Salcea: „Atât terenurile de sport cât și sălile de sport din orașul Salcea vor fi puse la dispoziție, în mod gratuit, tuturor locuitorilor din Salcea”

  Edilul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, continuă proiectele menite să asigure locuitorilor o infrastructură sportivă la cele mai înalte standarde, și fie că este vorba despre fonduri europene, guvernamentale sau locale, acesta depune toate eforturile pentru ca cetățenii din Salcea, indiferent de vârstă, să beneficieze de spații moderne pentru practicarea diferitelor sporturi.

  „În vederea asigurării unor spații pentru desfășurarea activităților sportive de către dumneavoastră, indiferent de vârstă, de statutul social, mă implic în amenajarea unor terenuri de sport precum și a unor săli de sport și a unei baze sportive în orașul Salcea. În prezent, se lucrează la amenajarea terenului de sport din localitatea Salcea, cel de lângă Școala Gimnazială „Aurel Stanciu”. În cadrul acestui proiect, se are în vedere asigurarea unui terasament adecvat desfășurării activităților sportive, având în vedere că terenul era în pantă cu o diferență mare de nivel, de aproximativ doi metri, în anumite zone. Se realizează și o nouă împrejmuire, s-a avut în vedere realizarea unui puț de captare a apei pentru irigația terenului, astfel încât să nu fie folosită apă din rețeaua publică de alimentare. Pentru acest teren de sport, se lucrează și la montarea unei nocturne”, a precizat Ezekiel Belțic, primarul orașului Salcea.

  În localitatea Plopeni, se lucrează la amenajarea terenului de sport de pe strada Palaghieni, fiind montat deja gazon sintetic dar și porțile pentru fotbal și coșurile pentru baschet dar și fileu pentru tenis.

  „Sunt toate condițiile necesare pentru desfășurarea activităților sportive. În perioada următoare vor fi montate proiectoarele led, pentru ca cei doritori să se poată bucura de teren și pe perioada nopții”, a completat edilul Ezekiel Belțic.

  În ceea ce privește spațiile închise, destinate sportului, în Salcea, este finalizată documentația necesară construirii unei săli de sport în localitatea Plopeni, obiectiv care va fi construit în curtea unității școlare din localitate, iar în localitatea Salcea se va construi o sală de sport cu 180 de locuri în tribună. Acest proiect va fi implementat cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

  „Atât terenurile de sport cât și sălile de sport din orașul Salcea, care vor fi construite în perioada următoare, vor fi puse la dispoziție, în mod gratuit, tuturor locuitorilor din Salcea, în baza unei planificări realizate și a unui regulament ce va fi aprobat de către Consiliul Local, astfel încât să nu intervină niciun fel de distrugere la investițiile ce se realizează”, a mai declarat primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic.

  Această comunitate de oameni gospodari, condusă de un primar cu viziune și foarte ambițios,  va beneficia și de o bază sportivă, construită cu fonduri nerambursabile, care urmează să fie ridicată în zona cunoscută sub numele la SMA.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles