More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Evenimente deosebite organizate de Primăria Boroaia de Ziua comunei și pentru comemorarea eroilor

  Comuna Boroaia va îmbrăca straie de sărbătoare joi, 13 iunie, când administrația locală condusă de edilul Vasile Berariu va organiza o serie de manifestări închinate atât Zilei comunei cât și memoriei Eroilor neamului.

  Ziua va debuta cu un moment plin de încărcătură emoțională în memoria celui care a fost învățătorul Vasile Tomegea, astfel, începând cu ora 10.30, va avea loc evenimentul „In Memoriam – Învățător Vasile Tomegea – deschizător de școală, educație și cultură pe plaiurile boroiene”.

  Localnicii vor asista apoi, la o slujbă de comemorare a eroilor, la Monumentul din curtea Bisericii din Boroaia, cât și la Monumentul din centrul civic, urmând depunere de coroane de flori la aceste monumente. Garda va fi asigurată de o grupă de jandarmi a Școlii de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

  Începând cu ora 13.00, întreaga comunitate este invitată la cântec, joc și voie bună și în acest cadru de sărbătoare, administrația locală va felicita cuplurile de aur din Boroaia, acei oameni care prin devotament și credință, sunt astăzi modele de bună viețuire.

  Pe scena amplasată în centrul comunei, vor urca atât interpreți locali, elevi ai unităților de învățământ din comună, cât și artiști apreciați la nivel național, programul artistic urmând să înceapă cu grupul vocal „Flori Boroiene”. Iubitul interpret Călin Brăteanu împreună cu grupul folcloric „Oștenii”, vor susține un recital de excepție, iar ansamblul artistic „Arcanul USV Suceava” va aduce în fața publicului, o suită de dansuri tradiționale.

  Invitată specială a acestui eveniment, este solista Andreea Bănică, care va încheia spectacolul, boroienii putând să se bucure apoi, până la lăsarea întunericului, de o discotecă în aer liber.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles