More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Gheorghe Apetrii, după ce a votat la Vatra Dornei: „Am votat pentru un nou început, pentru o administrație care să pună oamenii pe primul loc și să lucreze neobosit pentru binele tuturor dornenilor”

  Gheorghe Apetrii, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, a votat astăzi, fiind însoțit de familie.

  „Am votat astăzi, alături de familia mea, cu inima plină de speranță și cu dorința de a vedea Vatra Dornei dezvoltându-se și prosperând. Am votat pentru un oraș în care fiecare copil să aibă șanse egale, fiecare senior să fie respectat, pentru o comunitate unită și prosperă, pentru un viitor plin de promisiuni împlinite și vise realizate. Am votat pentru un nou început, pentru o administrație care să pună oamenii pe primul loc și să lucreze neobosit pentru binele tuturor dornenilor. Este momentul să ne mobilizăm și să arătăm că ne pasă! Vă îndemn pe toți să ieșiți la vot și să alegeți viitorul pe care ni-l dorim pentru noi și copiii noștri. Fiecare vot contează, fiecare voce este importantă. Haideți să facem împreună din Vatra Dornei un loc de care să fim mândri!”, a transmis Gheorghe Apetrii.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles