More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Campania candidatului Alin Rusu de la Șcheia s-a încheiat cu o mare minciună. Joi trebuia să se asfalteze strada de la RAR, dar Evul Mediu se dă greu izgonit din zonă

  La sfârșitul săptămânii trecute, Alin Rusu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șcheia, a mers în satul Sfântu Ilie, însoțit de Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, și mentorul său, Vasile Andriciuc, „groparul” comunei Șcheia.

  Flutur a anunțat, printre altele, că joi va fi asfaltată strada din față de la Registrul Auto Român (RAR) Suceava, însă astăzi, vineri, 7 iunie 2024, la ora 17.00, respectiva stradă continuă să arate ca în Evul Mediu.

  Ce-i drept, că cei de la PNL nu au menționat despre care joi este vorba.

  Practic, campania electorală a candidatului PNL, Alin Rusu, s-a încheiat cu o minciună, semn că promisiunile lui vor fi greu de dus la îndeplinire, asemenea „tătucului” său, Vasile Andriciuc, primarul care a ținut comuna în subdezvoltare.  

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles