More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Deputatul Mirela Adomnicăi, de Ziua Eroilor: „Am trăit intens sărbătoarea religioasă la Boroaia, alături de comunitate, și am comemorat împreună Ziua Eroilor”

  Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a fost prezent astăzi la Boroaia, unde a avut loc o slujbă de comemorare a eroilor neamului românesc.

  „Există viață și după 9 iunie! S-a terminat campania, s-au terminat și alegerile și am revenit la ceea  ce era înainte de toate acestea. A fost o campanie cu de toate, și cu bune, și cu rele, dar de fiecare dată când întâmpinam înverșunări politice le tot spuneam celor implicați:  – “Există viață și după 9 iunie, haideți să lăsăm loc de Bună ziua!” Astăzi vă spun din tot sufletul: Hristos S-a înălțat! Am trăit intens sărbătoarea religioasă la Boroaia, alături de comunitate, și am comemorat împreună Ziua Eroilor. Ne-am amintit de cei care s-au sacrificat pentru ca noi să trăim într-o țară unită, independentă și suverană. Îi mulțumesc domnului primar Vasile Berariu pentru invitație și îl felicit încă o dată pentru tot ce a realizat de-a lungul anilor la Boroaia. O comună frumoasă, modernă, în continuă dezvoltare, dar în același timp cu tradiții vii care întăresc legăturile dintre generații. O comunitate care este alături de primarul ei, ceea ce s-a văzut și astăzi la Ziua comunei, dar și la alegerile de duminica trecută, când Vasile Berariu a fost reales cu peste 90% din voturi”, a transmis Mirela Adomnicăi.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles