Ritmic Suceava

Consiliul Județean (CJ) Suceava modernizează drumul turistic care leagă Pătrăuți de Mitocu Dragomirnei. Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, s-a arătat încântat de această lucrare și speră ca artera rutieră să fie dată în folosință cât mai repede cu putință.

„Suntem pe drumul județean de la Pătrăuți, o porțiune pe care o modernizăm. Am făcut și-n anii trecuți parte din el. Acest drum va fi modernizat și intenția noastră este să legăm Pătrăuțiul de Mitocu Dragomirnei. 1,2 km sunt pe raza comunei Pătrăuți, drum care trecere prin fond forestier și 2,5 km sunt la Mitocu Dragomirnei. Această legătură va face un traseu turistic de excepție pentru monumentul UNESCO de la Pătrăuți și legătura cu Dragomirna. În momentul de față, acest drum arăta foarte, foarte rău, eu am fost alaltăieri aici, am rugat constructorul să vină, să acopere gropile și să dea stratul de asfalt corespunzător. Eu mă bucur că vremea ne permite pentru că avem foarte multe șantiere din județ, dar și-au făcut timp să vină și aici la Pătrăuți. E de față cu mine și viceprimarul localității, le mulțumesc și rugămintea mea este să protejeze cât e cald, să nu intre mașini și căruțe pe contrasens și sper să iasă o treabă bună”, a declarat Gheorghe Flutur.

Vasile Breabăn, viceprimarul comunei Pătrăuți, este mulțumit de faptul că acest drum turistic este modernizat și speră ca odată cu finalizarea lui să crească numărul de turiști care vor dori să vină în comună.

„Vreau să mulțumesc Consiliului Județean, în special domnului președinte Gheorghe Flutur, pentru că ne-a ajutat și cetățenii comunei noastre aveau o mare problemă aici din cauză că drumul s-a degradat de-a lungul timpului și sperăm ca această modernizare o să ducă la un aflux mai mare de turiști la biserica lui Ștefan cel Mare și de aici încolo poate dacă se leagă cu Dragomirna să reușim să fie ceva frumos pentru acest traseu, pentru comuna noastră”, a precizat Vasile Breabăn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here