More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Flavius Daniliuc, fiul unor emigranți suceveni, a debutat în naționala Austriei, lăsându-l pe banca de rezerve pe David Alaba, superstarul lui Real Madrid

  Flavius Daniliuc este născut în Viena, Austria, și evoluează pe postul de fundaș central la Salernitana în Serie A.

  Luni seara, jucătorul cu origini românești a început ca titular în naționala Austriei împotriva Estoniei, încheiată cu scorul de 2-1 pentru formația pregătită de germanul Ralf Rangnick.

  Daniliuc a jucat o repriză împotriva Estoniei, fiind înlocuit la pauză chiar de David Alaba, superstarul lui Real Madrid.

  În prima partidă din preliminariile Euro, disputată de austrieci tot pe teren propriu împotriva Azerbaijanului și încheiată cu scorul de 4-1, Daniliuc a fost rezervă neutilizată.

  „Daniliuc mi-a lăsat o impresie foarte bună la antrenamente. Din acest motiv am hotărât să încep cu el din primul minut”, a spus Ralf Rangnick după încheierea partidei cu Estonia din preliminariile Euro.

  Fundașul a făcut astfel pasul către „echipa mare” a Austriei după ce în ultimii ani a fost căpitanul naționalei Under 21.

  După primele 2 partide din campania de calificare pentru Campionatul European, Austria ocupă prima poziție în Grupa F.

  Fost junior la Real Madrid și Bayern Munchen

  Daniliuc are în CV nume impresionante. A jucat în echipa de juniori de la Real Madrid și Bayern Munchen, acolo unde a evolua pe o poziție ceva mai ofensivă.

  În competițiile de seniori a debutat la Bayern Munchen II în 3. Liga din Germania, transferându-se ulterior la OGC Nice, în Ligue 1.

  După ce a petrecut două sezoane în Franța, Daniliuc a ajuns la Salernitana în vara anului trecut, acolo unde a înregistrat 2 pase decisive în 18 apariții în Serie A.

  Sursa: Flashscore

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles