Ritmic Suceava

Se spune ca oamenii care mor de Craciun sunt fericiti si ca ajung mult mai usor in cer decat cei care mor in alte perioade ale anului pentru ca de Pasti si de Craciun cerul este deschis si se afla mult mai aproape de pamant, dar cele mai mari probleme le au apartinatorii.

Familia indoliata nu este linistita nici cand pierde pe cineva drag intr-o perioada in care toate magazinele si institutiile statului sunt deschise, dar cand decesul survine intr-o perioada moarta, incurcatura lor este si mai mare.

Un deces in ziua de Craciun sau a doua zi de Craciun produce anxietate. Magazinele sunt inchise pentru cumpararea alimentelor care se pun in pachetele, iar cand se vor redeschide, cozile ce preced aprovizionarea pentru Revelion vor fi uriase. Pe de alta parte, orice decedat merita sa se imparta pachetele cu mancare in memoria sa si orice participant la inmormantare trebuie sa primeasca un pachet cu alimente bune in semn de apreciere ca a fost alaturi de familie la tristul eveniment.

Este bine de stiut ca firmele de servicii funerare de top sunt capabile oricand sa organizeze un parastas , sa organizeze inmormantarea si sa puna la dispozitia tuturor celor care doresc coroane funerare frumoase, lucrate din flori naturale cu multa maiestrie si responsabilitate in floraria firmei.

O firma de pompe funebre are in stoc tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare traditionala si in orice moment apartinatorii ii pot incredinta organizarea totala a ceremoniei.

Funerare Meniu Parastas aduce linistea in sufletele apartinatorilor care nu stiu de unde sa cumpere alimentele, cum sa le combine in pachetele si simt ca nu au energia necesara pentru a se ocupa de acest lucru.

Pachetele sunt diverse, fiind concepute pentru 12 persoane, dar in cazul unei participari mai numeroase, ele se pot multiplica. Firma Funerare respecta perioadele de post, de aceea are in stoc pachete de post, pachete de dulce, pachete din perioada de dezlegare la peste.

Apartinatorul are multe avantaje din solicitarea celor 12 pachete „minim de dulce”, acestea fiind:

-pentru 12 pachete achita suma de 870 de lei, dar primeste si produse pe care le utilizeaza si pentru ceilalti participanti la inmormantare, cum ar fi: platoul cu 1,5 kilograme de coliva, 1 sticla cu vin si 1 sticla cu ulei, 3 colaci mari si coliva la caserole pentru cei care primesc pachetelele.

-pachetelele sunt generoase. Calitatea si prospetimea alimentelor este garatata. Fiecare participant la inmormantare va gasi in pachetelul sau: doua felii salam, doua felii sunca, doua felii cascaval, rosii, masline, doua chifle, apa, un fruct si o caserola cu coliva.

Toate pachetele de post sau de dulce sau cu produse din peste sunt insotite de platoul de coliva, de colaci si de cele doua sticle pline cu vin si cu ulei.

Pachetul traditional de dulce contine preparate mai pretentioase si mai multe. In el se gasesc: orez cu legume, snitel de pui, o chifla, rosii, masline, o prajitura, triunghi branza topita, un fruct, bere, pliculet cafea, tacamuri plastic.

Pentru toate acestea, familia indurerata ar trebui sa alerge zile intregi, daca magazinele ar fi deschise. In plus, ar trebui sa prepare: pilaful, friptura si coliva.

Din pozele de pe site se poate vedea ca mancarea este asezata frumos in caserole, coliva fiind ornata cu bomboane multicolore, totul este curat, asezat cu grija sa nu se verse, sa nu se amestece. Prezentarea pachetelor sporeste placerea de a manca. Livrarea pachetelor la adresa indicata (casa sau cimitir) costa 30 de lei.

Din curiozitate, apartinatorii pot afla ca in pachetele traditionale de post, oamenii vor gasi: orez cu legume, snitel de soia, o chifla, rosii, masline, o prajitura de post, un pate vegetal, un fruct, bere, tacamuri plastic.

Mancarea este consistenta si suficienta, in plus, familia are la dispozitie si coliva, desertul funerar traditional, atat de pretentios si dificil de preparat.

Comanda se face cu minimum 24 de ore inaintea livrarii, iar familiile indurerate afla acest lucru citind informatiile de pe site.

Exista insa si pachete speciale de dulce, numite Omagiu, in care se gasesc preparate deosebite si cate o sticluta plina cu vin de calitate. Costurile a 12 asemenea pachete se ridica la 1050 de lei si in ele se afla: varza calita, pulpa de pui la cuptor, o chifla, rosii, masline, o prajitura, un pate, un fruct, o sticluta de vin, pliculet cafea, tacamuri plastic.

Participantii la priveghi si la inmormantare merita tot ce este mai bun, dar si memoria defunctului este cinstita prin alegerea unor pachete speciale.

La tara, in trecut, familia epuizata de durere era obligata sa caute o bucatareasa sa prepare mancarea care era servita la intoarcerea de la cimitir, iar cineva trebuia sa prepare coliva. Se alerga mult, durerea amplificandu-se pe fondul stresului. Apartinatorii se gandeau sa nu se arda sarmalele sau friptura, graul din coliva sa fie suficient de fiert si colacii crescuti. Acum firmele de pompe funebre aduc atat de multa usurare, incat dupa ce inmormantarea si parastasul s-au incheiat, apartinatorii simt nevoia sa le multumeasca specialistilor care au muncit atat de mult in locul lor ca totul sa fie perfect si gata la timp.

In orice moment ar surveni decesul cuiva drag, in sufletele apartinatorilor raman rani vindecabila sau mai putin vindecabile. De sarbatori, moartea unei persoane dragi este un eveniment nedorit, dar daca el se produce, de organizarea parastasului se ocupa cu succes firmele de servicii funerare care au experienta si dotarile necesare. Pe site-ul lor exista si o aplicatie cu ajutorul careia familia indurerata poate configura pachetelul care va reveni fiecarei persoane care vine la cimitir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here