Ritmic Suceava

Este un fapt deja binecunoscut că piața locurilor de muncă în acest moment nu este foarte ofertantă. Același gen de joburi, iar angajatorii oferă doar salariul minim pe economie, mai ales dacă nu există experiență în domeniu. În special pentru tinerii absolvenți de liceu sau chiar facultate este dificil să găsească ceva de muncă în domeniul lor, deoarece peste tot li se cere experiență la angajare.

Ceea ce poate nu se știe încă este faptul că sunt o serie de joburi care nu necesită experiență anterioară și unde se fac bani frumoși cu ajutorul comunicării online. Este vorba desigur despre modelele de videochat care își îndeplinesc toate visele prin jobul practicat.

Videochatul, un job cu multiple beneficii financiare, dar nu numai

Deși este blamat de către multe persoane, videochatul este un job care asigură stabilitate financiară, mai ales dacă vorbim despre angajarea la Prime Studios Bucuresti. Acesta este un studio de lux care asigură modelelor sale mai mult decât un salariu stabil, dar și numeroase bonusuri și recompense financiare.

Interviul de angajare este simplu, se completează doar formularul existent pe site. Apoi, în urma unei discuții la sediu se stabilesc termenii contractului. Acesta se semnează chiar a doua zi de la angajare și este cu forme legale.

Nu se cere experiență la angajare deși dacă acesta există este în regulă. Echipa de la Prime Studios dorește să își formeze modelele într-un anume fel așa că toate vor beneficia de training gratuit. Chiar și limba engleză se poate învăța fără probleme în acest fel.

Experimentează un job într-o locație exclusivistă

Spre deosebire de alte locuri de muncă, la agenția Prime Studios locația este superbă, iar camerele în care modelele își desfășoară activitatea sunt mobilate luxos, dar și cu aparatura tehnică necesară. Show-urile live implică un sunet și o imagine cât mai clare, așadar avem aici condiții de muncă de o calitate excepțională.

Mai apoi vorbim aici și de susținerea întregii echipe, deoarece este extrem de important și factorul emoțional. Cu timpul, modelele de aici se pot muta în casă nouă, pot face excursii în locații exotice sau își pot cumpăra chiar și mașina pe care și-o doresc.

Din sumele încasate în primele trei luni de la angajare, agenția oferă modelelor sale un comision garantat de 75%. La acesta se adaugă și bonusul de angajare în valoare de 500$.

Modele fericite și motivate în activitatea lor

Jobul de videochat presupune într-adevăr o prezență fizică plăcută, dar și abilități de comunicare cu persoanele din afara țării. Tocmai de aceea modelele își pot alege programul de lucru în trei ture, pentru a beneficia de timp liber pentru ele sau pentru familie. Fie că lucrează de dimineața, schimbul doi sau de noapte, acest lucru le aduce și mai multă independență financiară și încredere în sine. Iar din competițiile organizate frecvent se pot de asemenea câștiga operații estetice și schimbări de look la alegere.

O prietenă recomandată aduce și o sumă de bani pentru introducerea ei în echipă. Pentru mai multe detalii privind activitatea de model și angajare accesați site-ul oficial prime-studios.ro.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944