More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Doi șoferi băuți s-au ales cu dosare penale după ce telefonul unuia dintre ei a sunat singur la 112 și a anunțat producerea unui accident la Rădășeni

  La data de 24 martie 2024, la ora 17.08, polițiștii au fost sesizați prin 112 de un „apel de pe telefon Iphone cu coordonate – accident rutier” produs în satul Lămășeni, comuna Rădășeni.

  Echipajul de poliție deplasat la fața locului i-a găsit pe Paul G. și Răzvan A., ambii din localitate. Aceștia au povestit că, la data de 23 martie a.c., la ora 17.08, Paul G. conducea autoturismul Mercedes Benz pe o stradă din Lămășeni fiind acroșat din spate de autoutilitara condusă de Răzvan A..

  În urma impactului a rezultat avarierea celor două vehicule. Telefonul lui Paul G., marca Iphone a apelat automat la 112 anunțând producerea evenimentului.

  Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Răzvan A. și de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Paul G.. Ulterior, aceștia au fost duși la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar lui Paul G. i-au fost acordate îngrijiri medicale.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles