FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 28.06.2020, ora 22.49,Poliția orașului Frasin a fost anunțată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din localitate a fost agresat de fratele său.

S-a stabilit că cei doi frați, de 33 și 37 de ani, locuiesc în aceeași curte, dar imobile diferite în orașul Frasin.

În seara de 28.06.2020 între cei doi frați a izbucnit un conflict spontan, legat de lipsa unei perechi de adidași ce aparțineau bărbatului de 33 de ani. Conflictul a degenerat, moment în care cel de 37 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, l-a lovit pe fratele său. În scandal a intervenit unchiul acestora, de 58 ani, din aceeași localitate, care a fost și el lovit de fratele mai mare.

Victima a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, a refuzat să fie transportat la spital, fiind îndrumat spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.

Agresorul a fost identificat de către organele de poliție la domiciliul său, în stare conștientă, prezentând și el urme de violență.  

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptelor, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie”.