Ritmic Suceava

Doi deputați PSD au fost amendați în această dimineață în centrul Capitalei, la un fast food, pentru că nu ar fi purtat măști de protecție. Cei doi ar fi intrat și într-un conflict verbal cu oamenii legii – transmite Poliția, într-un comunicat. Între timp, cei doi au reacționat și au sugerat că ar fi vorba de un abuz al polițiștilor.

„În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar” – se arată într-un comunicat.

Cei doi deputați PSD au fost amendați cu 2.600 de lei, însă se declară victime.

„Nu am fost amendați aseară. Am fost doar legitimați. Totul e un abuz” –  a comentat deputatul Adrian Solomon, la Hotnews. El susține că nu i-ar fi înjurat sau amenințat pe polițiști, pe care îi acuză că ar fi, citez, mult prea puțin școliți.

De amendă susține că nu știe nici colegul său de shaorma, deputatul PSD de Vaslui Irinel Stativă. Deputatul a declarat tot pentru HotNews.ro că atunci când a intrat în local purta mască și că nici nu ar fi jignit pe nimeni.

Sursa: RFI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here