More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  De ce să alegi acum o plasă plisse la ușă, de la pvcmag.ro, pentru a te proteja de insecte

  Se știe că odată cu creșterea temperaturilor apar și anumite insecte, și aici ne referim în special la țânțari. Pentru a evita ca aceștia să intre în locuință dar și pentru a proteja pielea copiilor, se pot lua anumite măsuri de protecție. De exemplu, casa întreagă poate să beneficieze de o protecție suplimentară. Și anume – de plase plisse pentru uși.

  Nu doar accesorii pentru timp de vară, ci produse care pot fi folosite oricând, plasele de tip plisse sunt livrate de către magazinul pvcmag.ro.

  Ce caracteristici are plasa plisse pentru ușă

  Orice locuință are nevoie în permanență de aerisire. Nu doar în timpul zilei, ci și seara. Mai ales acum, când temperaturile au crescut, aerisirea naturală se impune. Din păcate odată cu aerul de afară mai pătrund înăuntru și impurități, praf, insecte și țânțari. Aceștia din urmă pot deranja odihna celor dinăuntru, inclusiv a celor mici.

  În acest context, o plasa plisse usa este binevenită deoarece împiedică insectele să intre în casă. Însă, în același timp, lasă aerul să circule. Rezistența lor sporită le face indispensabile pentru uz îndelungat. Mai mult decât atât, ele pot fi instalate ușor și rapid și se încadrează elegant în designul camerei.

  Pot constitui chiar punctul de atracție într-o încăpere. Acest aspect de tip plisse este din ce în ce mai preferat de către clienți. Plasele se pot comanda de pe PVCmag.ro, în diferite variante și dimensiuni și sunt disponibile în 10-20 de zile de la comandă.

  Caracteristici și avantaje ale plaselor de tip plisse

  Nu doar că au rolul de protecție, dar aceste plase constituie și o inovație în materie de montaj. Plasa se instalează în spațiile în care nu pot fi montate altfel de plase anti țânțari. În special e vorba de locurile unde ușile și ferestrele dispun de un unghi larg de deschidere.

  Aceste plase vin cu un design nou și elegant și se potrivesc la orice tip de ferestre. Ele se potrivesc și la uși clasice sau duble, uși glisante dar și pentru birouri sau clădiri rezidențiale. Sunt disponibile în mai multe variante de culori: standard, alb, maro, gri sau stejar aurit, destul de ușor de asortat. Clienții pot opta și pentru alte culori disponibile în paletă coloristică.

  Ușor de manevrat, plasa plisse pentru ușă se potrivește la toate tipurile de tâmplărie, inclusiv în industria HoReCa. Se curăță cu ajutorul unui burete, folosind doar apă caldă.

  De menționat este faptul că se livrează doar pe bază de comandă.

  Alte produse disponibile în oferta PVCmag

  Atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi, magazinul online PVCmag livrează și alte accesorii de tâmplărie. Acestea pot fi broaște pentru uși și ferestre, garnituri etanșare, elemente de feronerie sau benzi pentru etanșare.

  De asemenea în oferta magazinului online, trusele de scule necesare montării și produsele de întreținere sunt utile pentru cei cărora le place să meșterească la propria locuință. Produsele de tip mânere sau sisteme de siguranță pentru copii se epuizează rapid, acestea fiind printre cele mai cumpărate articole de pe site. Toate acestea și multe altele se găsesc și pot fi comandate de pe pagina oficială pvcmag.ro.

  Contact:

  contact@pvcmag.ro

  0791 241 288

  Sursă foto: pvcmag.ro

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles