Dan Voiculescu isi lanseaza cartea ”Lupta politica” la targul de carte Gaudeamus care are loc la Bucuresti, vineri, 24 noiembrie 2017. Inquam Photos / Octav Ganea
Ritmic Suceava

Patronul Antenei 3 negociază cu mai mulţi parlamentari PSD trecerea la PPUSL, partidul pe care-l conduce din umbră şi în care i-a adunat pe Maria Grapini, Teodor Meleşcanu, Piedone şi Graţiela Gavrilescu. Dan Voiculescu îl forţează pe Marcel Ciolacu să accepte o alianţă PSD-PPUSL pentru alegerile locale şi parlamentare, susţin surse politice pentru Adevărul. „Felix” oferă la schimb susţinerea posturilor TV pe care le patronează.

Dan Voiculescu trage sfori pentru a-şi transforma noul partid-breloc (PPUSL) în formaţiune politică parlamentară, exact după modelul Partidului Consevator (PC). Timp de patru legislaturi (între 2000 şi 2012), Dan Voiculescu a propulsat PC în Legislativ, ba chiar în Guvern, deşi partidul său nu a participat niciodată singur la alegerile parlamentare: s-a lipit fie de PSD, fie de PNL, pe care apoi le-a trădat.

Dan Voiculescu i-a transferat în PPUSL şi pe foştii parlamentari ALDE care l-au trădat pe Călin Popescu Tăriceanu când s-a rupt de PSD: Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Teodor Meleşcanu.

Sursa: Adevărul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here