More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Cioban înecat în râul Șomuz, la Fălticeni

  La 23.06.2020, orele 16:32, organele de poliție din cadrul SPR 12 Preutești au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită înecată în zona denumită șes din sat Podeni.

  Bărbatul, în vârstă de 76 ani, din comuna Forăști, era cioban la stâna unui localnic din comuna Bunești. La 23.06.2020, în jurul orelor 13.30, administratorul stânei l-a văzut stând pe un pod din apropierea râului Șomuz. În jurul orelor 16.00 a observat că oile acestuia se plimbă pe șes, însă fără a-l observa pe cioban lângă acestea, ocazie cu care s-a deplasat în zona acestora, unde a constatat că pe parapetul podului se afla pălăria ciobanului și bricheta. Ulterior l-a găsit pe bătrân în pârăul de lângă râul Șomuz cu fața în jos, decedat. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță care a constatat decesul.

  Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Mun. Fălticeni pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles