More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Căutați multimetru digital și alte scule electrice? La prețuri bune doar pe Sercomelectric.ro sunt

  Diversitatea obiectelor pentru casă și grădină atrage după sine grija față de sistemele electrice, acestea fiind direct răspunzătoare pentru iluminat și alimentarea cu energie.

  De la prize și întrerupătoare până la tablouri și siguranțe toate își au importanța lor atunci când vine vorba de iluminarea casei, dar și a grădinii. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, iar specialiștii recomandă achiziția acestor sisteme doar de la magazinele autorizate.

  Un magazin online de unde se pot comanda toate aceste produse este Sercom Electric.

  Multimetru digital și alte scule electrice

  La magazinul online sercomelectric.ro se găsesc mai multe categorii de produse din zona accesoriilor electrice, dar și de iluminat. Oricine caută în secțiunea sculelor electrice poate fi sigur că va găsi aici un multimetru digital, dar și alte obiecte necesare pentru operațiuni de cablare electrică și nu numai.

  Specialiștii de la Sercom Electric răspund oricăror întrebări tehnice legată de achiziționarea acestor scule și unelte electrice. Printre altele, aici se găsesc clești pentru cabluri, presă hidraulică pentru țevi, tester digital universal pentru tensiune, pistol pentru lipit cu transformator și foarfecă pentru cabluri din cupru și aluminiu.

  Foarfeci pentru electricieni sau creion de tensiune mic sunt de asemenea recomandate pentru diverse operațiuni care necesită atenție la detalii. Calitatea lor este garantată, produsele respectând normele europene în vigoare. 

  Categorii de produse electrice căutate

  Desigur că toată lumea este la curent cu anumite produse care se găsesc în mod obișnuit în locuință și fără de care alimentarea cu energie ar fi imposibilă. De exemplu, prizele și întrerupătoarele nu pot lipsi din nicio clădire, fără ele curentul electric nu poate fi utilizat de către consumatorul final. În cadrul secțiunii dedicate acestei categorii se găsesc mai multe modele care se pot adapta în funcție de necesități. Așadar, de aici se pot comanda prize și întrerupătoare în doze modulare, în doză clasică plus rotundă, cu montaj aplicat și prize aparataj pentru mobilă și blat.

  O altă categorie populară o constituie și dozele și traseele pentru diversele tipuri de cabluri, fie ele din PVC sau alte materiale.

  Corpurile de iluminat constituie atracția principală a unei categorii des căutate și, la fel de des, achiziționate. Aici se găsesc becuri incandescente, plafoniere LED, diverse alte corpuri de iluminat, aplice, spoturi, adaptoare și lămpi metalice de perete. Tablouri și siguranțe și alte produse se pot comanda tot de aici.

  Doar aici prețuri speciale și suport profesional

  Comenzile plasate în cadrul magazinului online beneficiaza de prețuri accesibile. În plus, orice comandă mai mare de 500 de lei beneficiază de transport gratuit. Mai este de menționat și faptul că plățile sunt sigure, făcându-se tot online, dar criptate integral, deci fără reținerea datelor personale.

  Pentru clienții care vor să afle mai multe detalii privind produsele sau felul în care acestea pot fi montate, este suficient un telefon unde un profesionist va oferi consultanță tehnică gratuită.

  Mai multe informații despre produse și prețuri se găsesc pe site-ul oficial și anume Sercomelectric.ro.

  Contact: online@sercomelectric.ro

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles