More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Caravana „Fără Bariere – TOT Adevărul despre droguri” ajunge astăzi la Suceava

  Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în calitate de cofinanțator pentru implementarea Grantului „România – Anul European al Tineretului 2022″, finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene organizează Campania de prevenție consum de droguri, alte forme de adicție, violență, bullying și trafic de persoane.

  În perioada 04-30 aprilie va avea loc o caravană care va ajunge în centrele universitare din țară cu scopul de a aduce mesajul campaniei direct la publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun. Caravana va urma un traseu bine stabilit, fiecare oprire va fi planificată pentru a maximiza  impactul și participarea studenților, tinerilor dar și a reprezentanților comunităților locale.

  Vă rugăm să vă alăturați demersului nostru prin confirmarea participării la eveniment, caravana ajungând în orașul dumneavoastră pe 4 aprilie 2024. Locul de desfășurare va fi „Sala de Spectacole“ – Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Str. Ștefan cel Mare, Nr. 20A, începând cu ora 14.00.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles