More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  26 de ani de închisoare pentru șcheianul care și-a omorât fiica vitregă și i-a ascuns cadavrul în lada patului

  Magistrații de la Tribunalul București au decis ca asasinul fetei în vârstă de 12 ani din București să își petreacă următorii 26 de ani după gratii. Marcel Șerbuc, originar din comuna Șcheia, are 37 de ani, deci cel mai probabil va ieși la pensie în penitenciar. Bărbatul a fost condamnat pentru omor calificat și tâlhărie.

  Individul a primit 25 de ani pentru omor calificat și 3 ani pentru tâlhărie, însă cele două pedepse s-au contopit într-o pedeapsă de 26 de ani. Momentan Marcel Șerbuc se află în arest preventiv, însă va fi încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranță. Cazul lui Marcel Șerbuc a fost atent urmărit de toată lumea în România, după ce acesta și-a ucis fiica vitregă, pe Ana Maria.

  Anchetatorii au constatat că fetița locuia temporar într-un apartament închiriat de Marcel Șerbuc în București, alături de concubina lui Șerbuc și totodată mama fetei. A fost dată dispărută în urmă cu un an de către tată, în timp ce vecinii lui Șerbuc au chemat Poliția fiind alarmați de un miros oribil care venea din apartament.

  Descoperirea macabră a fost făcută de polițiști, care au găsit-o pe Ana Maria fără suflare, în stare de putrefacție, ascunsă în lada unei canapele. Primii suspecți au fost automat mama fetei, plecată în Spania și Marcel Șerbuc, fugit în Olanda. De altfel femeia a fost reținută pentru scurt timp până i-a lămurit pe anchetatori că nu are nicio legătură cu crima.

  Inițial Marcel Șerbuc s-a ascuns mai multe zile într-o casă din Olanda, lipsind de la locul său de muncă, însă a fost prins cu ajutorul trupelor speciale. A refuzat să fie extrădat, însă judecătorii olandezi nu au fost impresionați de pretențiile criminalului. Adus în România, Marcel Șerbuc le-a povestit anchetatorilor toate cele petrecute.

  Se pare că bărbatul obișnuia să-i confiște bijuteriile de aur fetiței, pentru a le amaneta și, cel mai probabil, pentru a juca la păcănele. Dintr-un astfel de motiv s-a iscat o ceartă și i-ar fi aplicat o corecție fizică tinerei. Ana Maria s-ar fi dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă, începând să sângereze pe gură.

  Criminalul a povestit că nu s-a gândit să sune atunci la 112 ci a considerat că ar fi mai bine să o stranguleze pe fată cu un șiret, după care a pus cadavrul în mai mulți saci și l-a ascuns sub pat.

  A detaliat că fata l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”, a povestit avocatul Adrian Cuculis.

  De altfel, Marcel Șerbuc i-a mărturisit mamei sale crima și i-a povestit cu lux de detalii cele petrecute.

  „I-am spus că era căutat de poliție și l-am întrebat de ce. Atunci, el, deși la început n-a vrut să-mi spună nimic, mi-a zis că a făcut ceva foarte grav și că a omorât-o pe Ana Maria, fata concubinei lui. A spus că a avut un conflict spontan cu fata, iar el a împins-o, ea a căzut, s-a lovit de marginea căzii și a început să sângereze şi să tremure. Mai mult n-a vrut să-mi spună”, dezvăluia mama lui Marcel Șerbuc atunci când era chestionată de anchetatori referitor la această tragedie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles