More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  AUDIO EXCLUSIVITATE Un angajat SRI povestește cu mult patos despre încrengăturile amoroase de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava: „Pe Mona a belit-o Stan și își ia talente de șefă”

  Cotidianul online Glasul Sucevei a intrat în posesia unei înregistrări audio în care se poate auzi clar cum un angajat SRI povestește cu mult patos despre încrengăturile amoroase de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Din Suceava.

  Vă prezentăm doar câteva frânturi din întreaga conversație:

  „Îi jale acolo! Alexandra nu spune nimic. Vine Stan (supervisor de la Iași) i-o suge și gata. Mona s-a certat cu ală de la turn( turnul de control) și acum le-a prostit și pe astea, le are la mână și dictează cum vrea ea. Sunt sătul de atâtea câcaturi. Dorm la mama și copilul. Daria îi cea mai proastă, e jale cu ea.Tudoruță e țăran prost și arogant. Are un frate care e pe la Armată, mai are unul pe la București care nu știu ce dracu e. Cred că așteaptă șpagă, nu înțeleg de ce rupe p*la așa.

  Eu vreau să plec. Am un an jumate de când tot îmi iau m*ie că tot aștept să plec. Toată ziua doar la asta mă gândesc. Acum am făcut din nou raport, trebuia să plec la Iași, au venit f*tuții aștia cu alegerile, și stai să calculeze bugetul și mai vedem. Dacă nu plec nici în februarie, îmi dau demisia, îmi bag p*la, mă duc și muncesc cu tata vreo două – trei luni în Franța și prin mai îmi bag dosarul la Armată, că am vorbit cu comandantul de acolo, și mi-a zis ală „te-aș lua și azi dar mai așteaptă un pic și vedem la anul”. Salariul tot așa, aș lua vreo 40. Lucrez la 8 ore, ai pregătire sportivă, ai tragere. Nu mă lasă aștia să plec în Poliție că aștia nu-s militari. Gruparea SRI antitero pe Suceava, noi suntem, noi și pirotehnia, dar faza e că noi suntem ca jandarmii. Ei au trezoreria, judecătoria și încă câteva obiective, noi avem aeroportul.

  Alea-s proaste, în loc să fie unite, ar putea face o grămadă de combinații. Camelia face 100%. Pe Mona a belit-o Stan și își ia talente de șefă. E o agramată total. S-o auzi cum vorbește. Îți e rușine cum vorbește cu pasagerii. Mona o suge în baie. Umblă și cu Petrică. A f*tut-o și un coleg de-al meu de la SRI care s-a mutat la pirotehnie, o f*tea de-o îndoia. Venea proasta și povestea că ”ăsta nu avea răbdare, mi-a rupt și ciorapii””.

  Din informațiile obținute de cotidianul online Glasul Sucevei se pare că toată această încrengătură amoroasă ar sta chiar la baza unei anchete penale despre care vom veni cu mai multe detalii în perioada următoare.  

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles