More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  35.900 de cazuri noi de coronavirus raportate în Statele Unite în ultimele 24 de ore (INTERNAȚIONAL)

  Numărul noilor infecţii cotidiene din Statele Unite se apropie de un nivel record, potrivit datelor raportate miercuri la orele 20.30 (joi, 00.30 GMT) de Universitatea Johns Hopkins, notează AFP.

  Peste 35.900 de noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în 24 de ore, ridicând numărul total al contaminărilor pe teritoriul american la circa 2,4 milioane.

  Această tendinţă este în creştere semnificativă de mai multe zile.

  Aproape jumătate din cele 50 de state americane au cunoscut o creştere a numărului de cazuri în ultimele două săptămâni, iar unele dintre acestea, ca Texas şi Florida, afişează recorduri cotidiene în numărul de cazuri înregistrate.

  Pe de altă parte, 756 de persoane au decedat din cauza COVID-19 în SUA într-o zi, potrivit datelor univeristăţii cu sediul la Baltimore.

  Aceasta ridică la peste 120.100 bilanţul pandemiei în prima putere economică mondială, de departe cea mai îndoliată ţară din lume.

  Sursa: Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles