More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Imagini cu crima sălbatică comisă de un tânăr din Câmpulung Moldovenesc. Victima, concubinul mamei, a rămas fără craniu

  La începutul acestei luni, o crimă oribilă a fost comisă în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr de 22 de ani l-a atacat cu sălbăticie pe concubinul mamei sale, lovindu-l cu toporul în cap de peste 10 ori pe bărbatul de 65 de ani, care era inert la pământ.

  Cotidianul online Glasul Sucevei a intrat în posesia imaginilor video cu atacul, însă nu vi le putem prezenta decât blurate deoarece sunt de o violență ieșită din comun.

  La data de 5 martie 2022, Tribunalul Suceava l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe inculpatul Florin Lupu, de 22 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportată la omor.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că, la data de 4 martie 2023, în jurul orei 16.15, tânărul l-a lovit de mai multe ori cu toporul în cap pe Gheorghe H., de 65 de ani, din aceeași localitate, concubinul mamei sale, Rodica D..

  Victima a fost găsit în curtea casei, cu capul spart, medicii ajunși la fața locului constatând decesul acestuia.

  Anchetatorii au stabilit că Gheorghe H. avea o relație de concubinaj cu Rodica D., cei doi locuind împreună cu Florin Lupu și Nicolae Lupu, fiii majori ai femeii dintr-o altă căsnicie.

  În cursul zilei de 4 martie a.c., în jurul orei 16.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între Florin Lupu și Gheorghe H. a izbucnit o ceartă, primul lovindu-l pe cel de-al doilea de mai multe ori cu toporul în cap.

  Cadavrul victimei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

  Florin Lupu a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles