More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO FOTO Sorin Mihalescul s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Suceava: „A fost Omul din linia întâi când sucevenii au avut nevoie și va continua să fie omul din linia întâi pentru Suceava”

  Sorin Mihalescul este unul dintre cei mai cunoscuți voluntari din Suceava. Acesta s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

  „Pe Sorin este foarte greu să îl prinzi chiar și la telefon. Mereu este implicat în câte o activitate. Se împarte între familie, joburi și hobby-uri și le împacă pe toate cu bine, pentru că le face din drag și cu pasiune. Pentru că asta îl face fericit! Sorin este tată, soț și fiu, este antrenor de kickboxing și component al lotului României, sport la care a obținut medalia de bronz la Campionatele Mondiale Unificat de Kickbox, în anul 2018, este pompier voluntar la ISU Suceava din anul 2019, paramedic voluntar SMURD, iar de astăzi face parte din echipa PNL Suceava.  A fost Omul din linia întâi când sucevenii au avut nevoie și va continua să fie omul din linia întâi pentru Suceava, pentru că așa cum a spus și el: Da, Lucian! Mă bag! Pentru suceveni și pentru că vreau un alt suflu pentru Suceava! Sorin este un OM cum ar trebui să fim cu toții și pentru asta merită toată aprecierea noastră! Mulțumim pentru că te-ai alăturat echipei noastre, Sorin! Suceava întinerește prin voi!”, a declarat Lucian Harșovschi.

  Conform acestuia Sorin Mihalescul are 43 de ani și se va ocupa de partea de voluntariat și acțiuni civice.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles