More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un ucrainean a încercat să intre în România, prin Vama Siret, la volanul unui automarfar cu remorcă, având certificate de înmatriculare false

  Sâmbătă, 17 septembrie 2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 37 de ani, conducând un automarfar marca DAF, cu remorcă, ambele înmatriculate în Ucraina.

  În cadrul verificărilor, la solicitarea polițiștilor de frontieră, bărbatul a prezentat și documentele mașinii, mai exact, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare, cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

  Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, oamenii legii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

  Astfel, polițiștii de frontieră au constatat faptul că certificatele de înmatriculare ale automarfarului și ale remorcii sunt false, întrucât nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles