More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Mitocu Dragomirnei a fost evacuat din casă după ce și-a bătut soția pe motiv că l-ar înșela

  La data de 31 martie 2024, la ora 17.20, prin 112 s-a anunțat faptul că în satul Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei, are loc un scandal.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că soții Laurențiu și Cristina R. locuiesc împreună cu fiica lor minoră, Maria R., de 11 ani, în satul Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei.

  În cursul zilei de 31 martie a.c., pe la ora 16.00, cei doi soți s-au luat la ceartă, deoarece bărbatul bănuiește că femeia ar avea o relație extraconjugală. Individul a amenințat-o cu bătaia pe partenera lui de viață, după care a împinsă. Fiica lor a intervenit în apărarea mamei, după care amândouă au părăsit locuința.

  Au fost întocmite două formulare de evaluare a riscului, stabilindu-se că există un risc iminent, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. Agresorul a fost evacuat din locuință.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru amenințare și violență în familie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles