FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 5 august 2022, la ora 10.07, Mihaela C., din orașul Frasin, a anunțat prin 112 faptul că soțul ei a intrat într-o fântână pentru a o curăța și s-a electrocutat, fiind probabil decedat.

Din verificările polițiștilor a reieșit că Gavril C., din orașul Frasin, curăța ocazional fântâni, fără a fi autorizat în acest sens.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, bărbatul a fost contactat de Ioan C., din orașul Frasin, pentru a-i curăța o fântână amplasată într-o anexă a magazinului pe care îl administrează.

În dimineața zilei de 5 august a.c., Gavril C., împreună cu fratele său Ioan C., s-au deplasat la magazinul respectiv și au început să scoată apa din fântână pentru ca ulterior să poată intra interior și să o curețe.

Pe la ora 10.00, Gavril C., cu ajutorul unei frânghii, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 5 metri. După circa 3 metri de coborâre, acestuia i s-a făcut rău și a căzut inconștient în fântână. Fratele său a strigat la el, însă cum nu a primit niciun răspuns, soția lui, care era în apropiere, a sunat la 112.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri din cadrul ISU Bucovina și un echipaj SMURD.

Pompierii au reușit scoaterea victimei din fântână, ocazie cu care s-a procedat la resuscitarea acestuia,  iar la ora 11.30 a fost declarat decesul.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cauzele decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here