More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tânărul beat din Dumbrăveni care s-a urcat fără permis la volan și a uitat să tragă frâna de mână, izbindu-se cu mașina într-un parapet în încercarea de a face schimb de locuri cu soția, a fost reținut de polițiști

  La data de 10 ianuarie 2023, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Mihai Ștefan, din comuna Dumbrăveni, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  Bărbatul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

  Amintim că, la data de 6 ianuarie 2023, la ora 21.40, un echipaj de poliție care patrula pe DC 55, pe raza localității Călinești, comuna Șerbăuți, a făcut semn de oprire unui autoturism Peugeot 407. Bărbatul de la volan, Mihai Ștefan, de 26 de ani, din comuna Dumbrăveni, a oprit mașina și a încercat să facă schimb de scaune cu soția Marinela Ștefan, din localitatea Pârteștii de Jos, care este și proprietara vehiculului.

  Tânărul a uitat însă să tragă frâna de mână, astfel că autoturismul a plecat de pe loc și a lovit un parapet metalic.

  Acesta a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, Mihai Ștefan nu are nici permis de conducere.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles