Ritmic Suceava

Având în vedere instrucțiunile Ministerului Sănătății publicate în Monitorul Oficial al României nr.15/5.01.2023, conducerea Spitalului Județean Suceava a decis limitarea programului de vizită la cazurile grave și la o durată maximă de 15 minute (ATI maximum 10 minute).

Solicitările vor fi făcute în scris, ca și până acum, completând formularul care se găsește pe site-ul spitalului la rubrica „Info Pacienți – Formulare Pacienți” (și vor fi trimise la adresa receptie@spjsv.ro)  sau la recepția de la intrarea principală.

Confirmarea aprobării cererii va fi transmisă telefonic și poate dura mai mult până la aprobarea acesteia datorită limitării intervalului de vizită.

Programul de vizită se desfășoară zilnic în intervalul orar 13.00 – 15.00. Rugăm aparținătorii să aștepte confirmarea înainte de a se prezenta la spital pentru a nu aglomera zona de recepție de la intrarea principală.

Aceste măsuri au menirea de a proteja pacienții internați de contaminări cu diverși agenți patogeni în contextul creșterii numărului de cazuri de infecții respiratorii.

Infecțiile virale sau bacteriene se pot transmite fie direct (principala modalitate fiind prin intermediul aerosolilor – particule care se formează în timpul tusei și strănutului) fie indirect (prin intermediul obiectelor de uz comun).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here