More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Sucevenii Țigănescu, Semciuc, Berariu și Pascari au adus medalia de argint pentru România la Olimpiada de la Tokyo: „Am demonstrat că avem c*****e foarte mari!”

  Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari au adus medalia de argint României, după ce au terminat pe doi cursa de la patru rame masculin!

  După o cursă spectaculoasă, pe care au terminat-o la trei zecimi de secundă în spatele Australiei, canotorii români au oferit un interviu exclusiv de la Tokyo jurnalistului Marian Ursescu, corespondent al Gazetei Sporturilor la Jocurile Olimpice.

  Ștefan Berariu a oferit declarația zilei, dezvăluind ce le-a spus antrenorul coordonator al loturilor naționale de canotaj, italianul Antonio Colamonici, înainte de cursă.

  „Chiar a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Mă bucur că am obținut această medalie. Am muncit foarte mult pentru ea. Sper ca la Paris să luăm medalia de aur. Noi ne înțelegem din priviri, ne simțim unul pe celălalt. Știm când trebuie să atacăm.  Pentru această medalie aveam speranțe, pentru că nu știi la ce să te aștepți de la noi. Suntem imprevizibili. Pentru această medalie am muncit cinci ani. Am avut o singură vacanță. A fost doar muncă și cantonament. Dar merită. Am primit multe mesaje de felicitări și contează foarte mult. A spus (n.r- Antonio Colamonici) că suntem extraordinari. Și că avem c*****e mari. Am dovedit că le avem foarte mari”, a spus Berariu.

  Mugurel Semciuc a vorbit și el despre cursă și despre performanța reușită.

  „Este o zi foarte fericită! Este un vis realizat. Ne-am îndeplinit obiectivul. Ne-am făcut cursa noastră, pe care am pregătit-o. La finish nu am realizat cât de puțin mai aveam ca să-i întrecem pe australieni. Dacă mai aveam 5-10 metri, câștigam cursa. Dar suntem fericiți pentru această medalie, pentru că am muncit foarte mult. Am aflat de medalia fetelor înainte să ieșim pe apă și asta ne-a motivat! Această medalie merită din plin toată munca și toate eforturile. Mie încă nu-mi vine să cred. Suntem o barcă foarte tânără, media e de 23 de ani. Suntem motivați să participăm și la următoare ediție a Jocurilor Olimpice”, a spus Mugurel Semciuc.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles