Ritmic Suceava

Deşi oferta de jocuri de noroc este una atât de variată, sloturile continuă să se plaseze în continuare pe primul loc la capitolul popularitate. Ce le face atât de apreciate se datorează în primul rând modului simplu în care se joacă şi mai ales premiilor mari pe care le cedează în materie de secunde.

Şi dacă adăugăm la aceste beneficii şi posibilitatea lovirii unui jackpot care se termină în multe zerouri, avem în faţă adevărata amploarea a ceea ce înseamnă fenomenul păcănelelor. Dar pentru că sloturile te asaltează la propriu cu mii de titluri este destul de dificil să le identifici pe cele mai profitabile pentru tine.

Tocmai asta ne propunem să facem în rândurile următoare, să te ajutăm să le identifici pe cele mai bune şi să le dai start role cât mai repede. Şi am selectat pentru tine 3 asemenea jocuri pe care să le încerci cât mai curând astfel încât să extragi de la ele experienţa de joc pe care ţi-o doreşti.

Mega Joker

Să ai acces la un casino bonus fara depunere înseamnă că eşti un jucător pentru care calitatea de client este dobândită de multă vreme. Eşti recompensat în acest fel pentru activitatea pe platformă şi ţi se dă şansa să fi şi pe profit după o sesiune norocoasă de pariere.

Acest lucru înseamnă că ai ştiut să alegi jocul cel mai ofertant şi că ai valorificat la maxim bonusul primit. Şi dacă eşti pe acest trend de jocuri profitabile pentru tine atunci încearcă să pui în mişcare şi rolele jocului Mega Joker.

O să fi plăcut impresionat încă de la prima întâlnire de grafica acestui joc inedit dar mai ales de o caracteristică tehnică pe care o ştii sub acronimul RTP. Aceasta este stabilită în joc la valoarea de 99%, ceea ce îţi oferă reale şanse de câştig, aşa că merită să o verifici.

Şi încă de la început o să observi că jocul este un remake al sloturilor de început din cazinourile americane. Numai că de această dată ai de-a face cu un design avangardist însoţit cum nu se poate mai bine de simboluri vibrante.

Şi ca să ştii încă de la început că ai în faţă un joc revoluţionar ecranul este împărţit în 2 jocuri distincte, interconectate între ele. Apar deci simbolurile fructelor de unde nu lipsesc cireşe, lămâi, portocale, pepeni verzi şi prune.

Şi pentru că slotul aminteşte de simbolurile de început ale industriei o să vezi la treabă şi clopoţei de aur dar şi simbolul şeptarului norocos. Şi în mod evident că participă la joc şi simbolul de mega joker, cel care are în joc calitatea de wild şi care va înlocui orice simbol din joc participând în acest fel la obţinerea de câştiguri suplimentare.

Blood Suckers

Acelaşi producător NetEnt îţi aduce în faţă o temă aflată pe un trend ascendent de popularitate, cea a vampirilor. Şi aceştia nu se produc oricum pe ecran, ci prin intermediul unei arhitecturi de tip 5X3 care oferă un total de 25 de linii de câştig fixe.

Şi oricât ar părea de puţin probabil, vampirii oferă în acest joc câştiguri dese datorită unui RTP care se ridică la frumoasa valoare de 98%. Şi dacă te raportezi şi la o variaţie medie declarată de producător, atunci câştigurile obţinute pot să fie şi unele deosebit de consistente.

Dar aceste date tehnice sunt palpabile numai pe durata unui joc pe miza reală, acolo unde poţi vedea la treabă şi cele 2 funcţii speciale ale jocului. Ţi se oferă deci 2 posibilităţi de bonus, unul prin cedarea de speciale şi altul prin apariţia modulului de joc Bonus Blood Suckers game.

Dacă ai adus pe ecran simbolurile scatter care declanşează specialele, atunci ai ajuns în posesia a 10 speciale care au ataşate un multiplicator de X3. Acest lucru înseamnă că fiecare câştig va fi triplat, ceea ce oferă în fond şanse bune de a vedea cum se măreşte cu adevărat contul de jucător.

Şi exact acelaşi lucru îl aduce şi modulul de Bonus Game, unde vei fi transportat într-un ecran secundar unde vor trona 12 sarcofage. De aici lucrurile sunt simple, va trebui să alegi un sarcofag şi să îl deschizi.

În cazul în care în sicriu se află un vampir, vei câştiga creditele ataşate acestuia, urmând să treci la deschiderea altui sicriu. Jocul se termină în cazul în care sicriul pe care îl deschizi este gol, caz în care suma câştigată până în acel stadiu de bonusare se debitează automat în contul tău şi modulul de bonus se încheie.

Jokerizer

Poate că nu ai auzit de acest producător dar numele Yggdrasil este unul care se impune pe piaţa de iGaming de ceva vreme. Îl recomandă atât temele moderne pe care le abordează în jocurile sale dar mai ales grafica şi coloristica de excepţie care îi însoţeşte creaţiile.

Şi în acest joc te vei convinge de acest lucru văzând cu aterizează pe ecran simbolurile care reprezintă cireşe, struguri, lămâi dar şi clopoţei de aur, şeptari şi stele colorate în mov. Deşi jocul oferă numai 10 linii de plată, producătorul declară un RTP de 98%, ceea ce înseamnă că ecranul cedează destul de des câştiguri.

În afară de aceste câştiguri generate de simbolurile din slot, ai la dispoziţie şi funcţiile speciale pe care le oferă simbolul de joker. Dacă prinzi 3 simboluri joker pe o linie dreaptă sau diagonală, atunci vei declanşa un bonus Mystery unde poţi câştiga până la un maxim de 6000 de credite.

Şi tot simbolul de joker este implicat şi în modulul de premiere Jokerizer. Modulul se activează întotdeauna după un eventual câştig înregistrat în jocul de bază şi eşti invitat să îi dai curs sau chiar să-l ignori cu desăvârşire.

Dacă îl ignori, jocul se va relua în sistemul pe care îl ştii deja la apăsarea butonului de start. Dar dacă alegi să îi dai curs, va trebui să plăteşti miza pe care jocul o cere şi acest modul de premiere va demara rapid.

În cazul în care încă 2 simboluri cu pictograma joker aterizează pe ecran, poţi câştiga până la un maxim de 6000 de credite. Dar dacă aceştia nu îşi fac apariţia pe ecran vei pierde miza pariată şi vei iniţia ulterior un nou spin.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui joc cât mai profitabil pentru tine încearcă să dai spin cât mai repede unuia dintre cele 3 titluri de mai sus. RTP-urile sunt mari, şansele de câştig pe măsură aşa că încearcă să fi pozitiv, invocă norocul şi în mod cert că jocul ales te va răsplăti aşa cum ştie el mai bine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here