More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Senatorul George Mîndruță: „În România se va implementa salariul minim european”

  Senatorul PSD de Suceava, George Mîndruță, a transmis că în România va fi implementat salariul minim european, urmând ca din iulie 2024 salariul minim să fie majorat la 3.700 de lei.

  „În România se va implementa salariul minim european conform angajamentului asumat de PSD până la finalul anului 2024. Echipa PSD lucrează la o propunere legislativă pentru adaptarea Directivei europene privind salariile minime adecvate în UE în legislația națională, în colaborare cu ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu. Este necesar să se stabilească un mecanism automat pentru a crește anual salariul minim, asigurând o predictibilitate care să sporească nivelul de trai și puterea de cumpărare pentru toți angajații din țară. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o creștere a salariului minim la 3.700 de lei în iulie 2024, pentru a îndeplini cerințele Directivei europene și pentru a ne asigura că orice progres economic se reflectă și în veniturile angajaților. Implementarea salariului minim european va fi deosebit de benefică pentru angajații din sectorul privat, care reprezintă cea mai mare parte a celor cu salarii minime”, a declarat senatorul George Mîndruță.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles