More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Dorel Acatrinei: „Din 2025 urmează prăpădul pentru români. PSD și PNL pregătesc pe ascuns o serie de măsuri care ne vor sărăci și mai tare pe toți”

  Deputatul AUR de Suceava, Dorel Acatrinei, a transmis un comunicat de presă prin care a arătat că din 2025 vor crește taxele și impozitele în România, cetățenii de rând urmând a fi cei mai afectați.

  Din 2025 urmează prăpădul pentru români. PSD și PNL pregătesc pe ascuns o serie de măsuri care ne vor sărăci și mai tare pe toți. Nu era de ajuns că inflația galopantă li se datorează, cele două partide toxice ale sistemului vor să-și desăvârșească opera! Ce e bine să știi înainte să mergi la vot: taxele şi impozitele pe proprietăţi vor crește semnificativ, se va renunța la cota unică, cota standard de TVA va crește cu câteva puncte procentuale, facilitățile în privința impozitului pe venit în cercetare, construcții, agricultură, industria alimentară și IT vor fi eliminate, va fi scăzut pragul pe microintreprinderi, va fi introdusă taxa auto. Acestea sunt principalele așteptări ale analiștilor economici, pe baza declarațiilor și informațiilor din mediul guvernamental. De altfel, ministrul Finanțelor Marcel Boloș a și declarat public că, în prima jumătate a anului 2025, vor fi adoptate o serie de măsuri fiscale. De ce în prima jumătate a anului 2025? Ca să vă păcălească să le dați votul înainte. Întâi vă păcălesc, apoi vă buzunăresc. Mare atenție, așadar, pe cine veți pune ștampila! Ei vor să obțină la alegeri 51% împreună cu UDMR, după care să distrugă ce mai e de distrus. Să vândă ce mai e de vândut. Să îndatoreze ce mai e de îndatorat. Să fure ce mai e de furat. Anul acesta va curge lapte și miere, iar de anul viitor va fi jale! Vă vor buzunări într-un hal fără de hal! Asta dacă nu le veți strica planurile. Dacă nu veți vota cu patrioții. Dacă nu vă veți informa și nu veți vota în cunoștință de cauză. Alternativa există, iar ea se numește AUR. Noi nu vom adopta astfel de măsuri inepte, ci vom trage țara de pe marginea prăpastiei și o vom ridica din genunchi!”, a arătat deputatul Dorel Acatrinei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles